Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μοσχάτο

Δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, ένα σουπερ μάρκετ και ένα μίνι μάρκετ, έγιναν στόχος ληστών το βράδυ στην Αττική. Οι δράστες και στις τέσσερις περιπτώσεις αναζητούνται. Αναλυτικότερα στις 19.39 στη Ν. Πέραμο, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, τρία άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ και με την απειλή του όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Στις 22.16 στο Μοσχάτο, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, δύο άγνωστοι μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων και με την απειλή του όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, στη Ν.Φιλαδέλφεια, στο 8ο χλμ.της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, δύο άγνωστοι δράστες κρατώντας όπλα μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με σκοπό τη ληστεία. Έγιναν όμως έγιναν αντιληπτοί από έναν υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος κλείδωσε την πόρτα εισόδου. Οι ληστές αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και διέφυγαν με το αυτοκίνητο, που είχαν αφήσει στην είσοδο του πρατηρίου. Στις 23.21 στην Αθήνα στην οδό Καππιδάκη, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα μίνι μάρκετ και με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν χρηματικό ποσό

πηγή: αδέσμευτος τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com