Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αίολος - Ταύρος έκανε την έκπληξη στην πρώτη κατηγορία Ανδρών της ΕΣΚΑ

Ο Αίολος-Ταύρος την έκπληξη

Ο Αίολος-Ταύρος 2006 έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 12ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία Ανδρών της ΕΣΚΑ, καθώς νίκησε με 88-74 τον ΔΑΣΑΛ.


Η χθεσινή επιτυχία του Αίολου Ταύρου 2006 με 88-74 επί του Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων, εντός έδρας, έχει προκαλέσει εντύπωση σε αρκετό κόσμο του μπάσκετ, Όχι, όμως και στον προπονητή αυτού, Θοδωρή Ορφανίδη, ο οποίος έχει ποντάρει αρκετά στις δυνατότητες των αθλητών του, πιστεύει, βάσιμα, στην παραμονή του ανδρικού συγκροτήματος στην Α’ ΕΣΚΑ, ενώ έχει, ήδη, σχεδιάσει το πλάνο τριετίας για την οργάνωση του ανδρικού τμήματος, ύστερα από συζήτηση με τον Πρόεδρο του συλλόγου, Μανώλης Λεκάκη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΣΗΣ
«Οι παίκτες μου είχαν τρομακτική διάθεση και μεγάλη αγωνιστικότητα! Έπαιξαν φοβερά στην άμυνα και κατάφερα να κερδίσουν ένα δύσκολο ματς, παραμένοντας ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής στης Κατηγορία.

Εμείς δεν κάνουμε «σκάουτινγκ», ούτε κάτι εντυπωσιακό μέσα στο ματς, Απλά, η παρουσία των 6/12 της ομάδας, οι οποίοι είναι Έφηβοι, ήταν πολύ καλή και αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για τη νίκη μας.

 Ξέρετε, εμείς έχουμε θέσει ένα πλάνο τριετίας ύστερα από συζήτηση με τον Πρόεδρο, Μανώλη Λεκάκη, με την ελπίδα το 2013 να έχουμε αξιοποιήσει το ταλέντο των νεαρών μπασκετμπολιστών της ομάδας μας.

Εμείς, θέλουμε να παράγουμε αθλητές, οι οποίοι θα πονούν τη φανέλα της ομάδας και θα παίζουν μπάσκετ επειδή τους αρέσει το άθλημα! Αν έχουν την προοπτική να αγωνιστούν σε ψηλότερες Κατηγορίες, θα το επιδιώξουμε! Σκεφτείτε, πως αυτό το χρονικό διάστημα, οι 6 από τους 12 παίκτες είναι κάτω των 20 ετών, ενώ θα προσπαθήσουμε να επανδρώσουμε την ανδρική ομάδα με αθλητές κάτω των 20 ετών στο εγγύς μέλλον. Βέβαια, θα στελεχώσουμε την ομάδα με 2-3 έμπειρους μπασκετμπολίστες, οι οποίοι πάνω απ’ όλα θα είναι καλοί χαρακτήρες.

Το δυσάρεστο είναι πως έχουμε διασυρθεί από ομάδες, οι οποίες είναι λιγότεροι καλές από τον Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων, λόγω έλλειψη διάθεσης. Εμείς, όμως, προσπαθούμε να βρούμε κίνητρα για να παίζουν τα παιδιά μπάσκετ και παλεύουμε για την σωτηρία.

Επίσης, θέλω να σας αναφέρω πως εμείς θα πάμε μέχρι το τέλος και όσο υπάρχει προσέλευση αθλητών στις προπονήσεις της ομάδας θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες για την παραμονή στην Κατηγορία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς σε νεαρούς αθλητές. Χθες, για παράδειγμα, χρησιμοποιήθηκε στο ματς ο Έφηβος, σμολ-φόργουορντ, Νεκτάριος Σιδέρης, για πρώτη φορά, όπως και ο πλέϊ-μέϊκερ, Στέφανος Μαμουνής, ο γκαρντ Δημήτρης Σιδέρης και ο σέντερ, Βασίλης Αφαλίδης, οι οποίοι συμμετέχουν και στις δραστηριότητες του εφηβικού τμήματος»,

ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ορφανίδη, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν λίγη ώρα. Επίσης, στο χθεσινό ματς δεν έδωσαν το παρών ο φόργουορντ Νικήτας Λακασάς, ο φόργουορν, ο σέντερ, Σταύρος Βουγιούκας και ο σέντερ Αργύρης Δανάσκος, λόγω τραυματισμού. Ο Βουγιούκας θα επανέλθει την Τετάρτη στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ο Λακασάς την επόμενη εβδομάδας, ενώ ο Δανάσκος θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράσης μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Λόγω του προβλήματος τραυματισμού στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com