Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Παιδικό Πρόγραμμα απο το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης «Το Τραγούδι της Γης»

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εντάσσει στο Παιδικό του Πρόγραμμα την παράσταση «Το Τραγούδι της Γης» τα πρωινά κάθε Κυριακής στο διάστημα, από 10 Οκτωβρίου έως 19 Δεκεμβρίου και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους να απολαύσουν μια οικολογική, θεατρική παράσταση για παιδιά από την εταιρία πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Λώτινος Ήλιος».Οικολογική θεατρική παράσταση για παιδιά

«ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Στο Μεγάλο Δικαστήριο του Σύμπαντος ο αέρας, η θάλασσα, η βροχή και η βροχούλα, το δάσος και ο εκπρόσωπος των ζώων, κατηγορούν τον άνθρωπο για τα οικολογικά προβλήματα. Συμβολικά ζητούνται ευθύνες από ένα παιδί ως εκπρόσωπο των ανθρώπων και «μελλοντικό καταστροφέα». Η Μητέρα Γη επεμβαίνει: «Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου! Αυτός που πραγματικά φταίει είναι ο Δράκος της αδιαφορίας!».

Το παιδί, πρόθυμα αναλαμβάνει την αποστολή να βρει κάτι πραγματικά άχρηστο. Σε ένα υπέροχο ταξίδι περιπέτειας και γνώσης ανακαλύπτει τις οικολογικές ισορροπίες, γίνεται φίλος με ζώα, πουλιά, μυρμήγκια και δέντρα και σώζει το δάσος με τη βοήθεια της σύννεφο-πυροσβεστικής.

Όταν συναντιέται με το δράκο, αποπροσανατολίζεται. Αφυπνίζεται, όμως, από το χαρούμενο Ανακυκλωτή που με φαντασία μεταμορφώνει, «άχρηστα» αντικείμενα σε μουσικά όργανα….

«Υπάρχει μία μυστική σύνδεση ανάμεσα στον Άνθρωπο, τη Φύση και την Αγάπη! Πότισε με Αγάπη τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις σου και θα δεις τον κόσμο γύρω σου να ομορφαίνει!» Το παιδί ενθουσιάζεται! Συνειδητοποιεί τη δύναμή του! Σοφό πια, αντιμετωπίζει το δικό του Δράκο της Αδιαφορίας και ελευθερώνει το «Τραγούδι της Γης».

Άνθρωποι με τις χούφτες γεμάτες σπόρους, που έχουν κάνει τρόπο ζωής το ενδιαφέρον για το περιβάλλον, ξεπροβάλλουν κι όλοι μαζί χορεύουν στο γαϊτανάκι της φύσης.

Κι ο κύκλος γίνεται όλο και πιο μεγάλος! Ένας κύκλος που αγκαλιάζει τη Γη!

Έλα κι εσύ!

Κάθε Κυριακή πρωί στις 11:30 από τις 10 Οκτωβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2010


Εισιτήρια προπωλούνται και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράστασηΕισιτήρια: Γενική Είσοδος €10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com