Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Άσχημος απολογισμός για τις ομάδες μας στο Μοσχάτο Ταύρος

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν εχθές ο Φωστήρας Ταύρου και οι Αγίοι Ανάργυροι. Στο Τέλος του ημιχρόνου ο Γερακάρης έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του Φωστήρα αλλά ο Πρέκκας ισοφάρισε στο 76 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ Φωστήρας - Άγιοι Ανάργυροι 1-1

Μοιρασμένοι βαθμοί και στον Αγώνα Θύελλα Μοσχάτου - Νέοι Δραπετσώνας. Ένα ωραίο παιχνίδι με ένταση και πολλά γκολ. Η ομάδα του Μοσχάτου βρέθηκε πίσω στο Σκορ με 0-2! αλλά βρήκε τις δυνάμεις και κατάφερε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της Ισοπαλίας. Να σημειώσουμε ότι αποβλήθηκε απο την ομάδα της Δραπετσώνας ο σκόρερ του πρώτου γκολ Καππού κοντά στο 90' λεπτό.  ΣΚΟΡΕΡ:47’ Δούμας, 75’ Ναυπλιώτης-19’ Καππού, 45’ Παναγιώτου Π.


Το μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξήχθη στο γήπεδο του Αθηναϊκού. Αθηναϊκός- Άγιαξ Ταύρου 3-2. Ο Άγιαξ δεν κατάφερε να πάρει κανένα βαθμό και παρέμεινε μόνος τελευταίος με μηδέν βαθμούς. 

Ο ΑΟ Μοσχάτου ηττήθηκε από τον Αχαρναικό με 2-0. Έκτος έδρας το Μοσχάτο έχει δείξει ότι έχει πολλά προβλήματα. Ο Αχαρναικός μια έμπειρη ομάδα κέρδισε εύκολα με 2-0 και άφησε το Μοσχάτο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς.  

Μεγάλη ήττα για την Ελευθερία Μοσχάτου που δείχνει ανέτοιμη . Για δεύτερη φορά φέτος χάνει με μεγάλο σκορ απογοητεύοντας τους φιλάθλους της. Ελευθερία Μοσχάτου -  Ειρήνη 2005:  0 - 5

Ήττα και για την Αναγέννηση Μοσχάτου με αντίπαλο τον Μαύρο Αετό. Η ομάδα του Μοσχάτου έχασε με 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com