Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Το τσιγάρο ξανάρχεται ;;;

Την επανεξέταση του μέτρου για την απαγόρευση του καπνίσματος φαίνεται πως μελετά το Yπουργείο Yγείας, πριν καν κλείσει ένας μήνας από την εφαρμογή του.

Οι επιχειρηματίες τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με το Yπουργείο Υγείας, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο να επανεξετάσει το μέτρο, μετά τις πιέσεις καταστηματαρχών που επικαλούνται την κρίση.
πηγή: Zougla

5 σχόλια:

  1. τι να πω?δηλαδή πότε εφαρμόστηκε για να ερθεί ξανά? Εάν το παρεί πίσω θα χάσει για ακόμα μια φορά την αξιοπιστία του ο Λοβέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ να πω την αλήθεια περιμένω πως και πως να αλλάξει αυτό το μέτρο. Δεν λέω να καπνίζουν μέσα σε κλειστούς χώρους αλλά όχι και καθολικό κόψιμο.
    Τα μαγαζιά υποφέρουν και αυτό θα είναι χοντρό χτύπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χούντα των καπνιστών είναι καιρός να τελειώσει.
    Μας έχουνε γα...σει τόσα χρόνια και δεν μιλάμε. Τώρα ήρθε η σείρα μας. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα αλλάξει και πάλι το μέτρο...Θα τρελαθωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοβέρδο άλλαξε το ΜΕΤΡΟ γιατι χανόμαστε, ασε τον 11:51 να τρελαθεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΒΕΡΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο 11:51...ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com